Daglig verksamhet i Lund på Hundstund

Hundstund Hunddagis är en Daglig Verksamhet där du med olika funktionsnedsättningar erbjuds möjlighet att arbeta som Hundskötare. Arbetet innebär att du rastar hundar dagligen och ser till att hundarna som lämnas här får en bra dagisvistelse. Vi har stora lokaler vilket ger oss möjlighet till att göra aktiviteter med hundarna även inomhus.
Vår profil
På Hundstund lägger vi stor vikt vid ett professionellt bemötande av dig och dina särskilda behov. Arbetet som hundskötare är ett viktigt jobb och man ska vara stolt över den yrkestiteln. Vi lägger stor vikt när det kommer till att skapa en stark och tydlig yrkesidentitet. Vi alla på hundstund är Hundskötare och tillsammans ska vi driva hunddagis. Vi kommer ge dig de verktyg och kunskaper för ge hundarna en bra dagisvistelse. Vi jobbar med tydligörande pedagogik och strukturer för att skapa en bra och förutsägbar arbetsdag.
Våra tjänster
 Vi har en aktivitetsbana för hundar inomhus där de använder sina sinnen för att lösa problem. Om du vill får du lära vi dig gärna att träna hundar i allt från lydnad och hinderbana. Varje dag går vi på promenad i grönområdena nära oss. Både kortare och längre turer allt efter ork och humör. Därefter myser och slappar vi med hundarna.
Under dagen finns det möjlighet för både lek, lugn och vila. Det är viktigt att vi tillsammans med hundarna har en lugn och harmonisk miljö.
Vår personal
Hundstund har vi alltid ansvarig och utbildad personal på plats som ser till att alla deltagares behov tillgodoses samtidigt som alla hundar tas om hand och behandlas på ett korrekt sätt. Vi har lång erfarenhet av att jobba inom olika LSS-insatser. Vi arbetar lågaffektivt och med ett salutogent förhållningssätt.
Besök gärna vår facebooksida www.facebook.com/hundstund
       Vänliga Hälsningar
       Michael Landgren
    
     Michael Landgren

       Enhetschef

       0708 44 49 20

       Michael.landgren@hundstund.com

       www.hundstund.com