Program Habo Gård våren 2024

Kul med FUB Lund på Habo gård våren 2024

Karaokekväll lördagen 9 mars kl. 18.00 – 20.00

En kväll där sång och musik är i fokus. Oavsett om du vill uppträda eller om du bara vill lyssna så lovar vi dig en rolig stund. Det bjuds på snacks och dryck och öl och vin finns till försäljning i baren till dem som fyllt 18 år.

Anmälan till info@fub-lund.se senast 25 februari

Ut i naturen lördagen 13 april kl. 11.00-13.00

Vi samlas på Habo gård och promenerar tillsammans ut i skogen där vi letar efter vårtecken. När vi kommer tillbaka gör vi upp en eld och lagar gemensamt en god lunch med efterföljande dessert.

Anmälan till info@fub-lund.se senast 1 april

Disco lördagen 4 maj kl. 19.00 – 21.30

Välkomna på disco på Habo gård. Dj:ns spelar medryckande musik på dansgolvet under hela kvällen Det bjuds på korv, toast och fika och de som fyllt 18 år kan köpa öl och vin i baren.

Anmälan till info@fub-lund.se senast 21 april     

Flottfärd lördagen 1 juni kl. 10.30-12.30 & 12.00-14.00

Habo gårds kaptener tar er med på en härlig tur med flottarna längs med Höjeå. Under turen bjuds det på kaffe, te, saft och kaka. Kl.12.00 samlas alla (innan eller efter respektive flottfärd) och grillar korv tillsammans.

Anmälan till info@fub-lund.se senast 19 maj       

Anmälan (obligatoriskt och bindande):

Observera att alla aktiviteter är för dig som fyllt 16 år.

Skicka e-post till: info@FUB-lund.se (märk med ’namn på aktivitet’ Habo gård)

Aktiviteterna är för medlemmar i FUB Lund och deras ledsagare och kostar ingenting för deltagarna (föreningen betalar). I anmälan anges namn och telefonnummer till alla deltagare inklusive ledsagare samt behov av specialkost. Ange också̊ om du är medlem eller om du kommer att ansöka om medlemskap.

Eventuell avbokning måste göras senast 10 dagar i förväg. Om du får förhinder i sista minuten skicka ett e-mail och meddela orsaken till att du inte kommer.  Om vi inte hör av dig måste vi ta ut kostnaden för maten (50 kr-120 kr).

Att åka till Habogård

Om du har svårt att ta dig till Habo gård. Åk regionbuss nr 139 från Lund C till Lomma station (OBS ej busstation). Låt oss, när du anmäler dig, få veta att du kommer med buss och behöver bli hämtad vid Lomma station. Ange telefonnummer så vi kan nå dig.

För att bli medlem i FUB gå in på:

www.fub.se/om-fub/bli-medlem

Huvudmedlem kostar det 300 kr/år och familjemedlem 60 kr/år (ni behöver inte bo på samma adress) Som lokalförening uppge FUB Lund.

Adress: Habo gård, Habovägen 6, 23434 Lomma