Välkommen på familjedag i Söderåsens forsgård!

När: Lördag den 8 oktober kl. 9:30-15

Vem: Barn och unga med intellektuell funktionsnedsättning och medföljande anhörig som är medlemmar i FUB Lund med omnejd. Ni kan också bli medlemmar i samband med anmälan.

Kostnad: FUB Lund med omnejd står för kostnaden för aktiviteten för medlemmar.

Beskrivning:

FUB Lund bjuder in till en dagsaktivitet för familjer till barn och unga med IF på Söderåsens Forsgård. På Söderåsens Forsgård finns det möjlighet att njuta av naturen! Man kan promenera längst stigar med olika typer av sinnesupplevelser, bada i källvatten mm. Aktiviteter här ska gå att göra för alla, inklusive personer med funktionsnedsättning.

Schema för dagen:

kl. 09.30 Ankomst och förmiddagskaffe – hembakta bullar med pålägg, kaffe/te/dricka

kl. 10.00 Ridning prova på – möjlighet att pyssla med hästarna (förälder bör följa med sitt barn, uppge annars i anmälan behov av vuxenstöd)

kl. 12.00 Hamburgare/ korv med tillbehör serveras i grillkåtorna

kl. 13.00 Häst och vagn efter ardennerhästar

Möjlighet att spela utomhusspel, fiska och bada.

kl. 14.30 Eftermiddagskaffe med hembakat

kl. 15.00 Avresa

Anmälan: Till sofia.t.kling2@gmail.com, dock senast den 23 september. Ange namn på deltagande vuxen och barn, telefonnummer samt eventuella allergier eller specialkost! Lottning sker om maxantalet nås. Som vuxen behöver du vara med ditt barn och stötta även vid ridningen. Om du inte redan är medlem kan du bli det här (300 kr för huvudmedlem, 60 kr för ytterligare familjemedlemmar).

Andra familjemedlemmar även syskon har också möjlighet att delta i mån av plats.